Μόνο η ανακοίνωση μένει για Τσάβι και Μπαρτσελόνα

Μόνο η ανακοίνωση μένει για Τσάβι και Μπαρτσελόνα

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η άφιξη του Τσάβι στην Βαρκελώνη, με τον θρύλο του συλλόγου να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας.

Ο Τσάβι Ερνάντες θα είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει πλέον σε οριστική συμφωνία και όπως αναφέρει η «Sport», το μόνο που μένει πλέον είναι να καθοριστεί η άφιξή του παλαίμαχου θρύλου της ομάδας στην Βαρκελώνη αλλά και η επίσημη ανακοίνωση.

Το τελευταίο μάλιστα δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και μέσα στη μέρα, με τον Τσάβι να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση και για τους συνεργάτες που θα έχει μαζί του. Η ρήτρα του ενός εκατ. ευρώ που έχει ο 41χρονος τεχνικός με την Αλ Σαντ δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα, ωστόσο όπως μεταδίδουν οι Ισπανοί, είναι πιθανό ο Τσάβι να καθίσει στον πάγκο για πρώτη φορά μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Όπως και να έχει πάντως, η Μπαρτσελόνα περνάει σε μία νέα εποχή, με το όνειρο εκατομμυρίων οπαδών της να γίνεται πραγματικότητα ενώ και ο ίδιος ο Τσάβι εκπληρώνει τον στόχο του που δεν ήταν άλλος από το να προπονήσει την αγαπημένη του Μπάρτσα. Το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι, αλλά θα έχει την στήριξη από διοίκηση και κόσμο για να επαναφέρει τους «μπλαουγκράνα» στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ