Θέλτα – Σοσιεδάδ 0-2 – Συνεχίζει την «τρελή» πορεία η Σοσιεδάδ, διπλό μέσα στο Βίγκο

Θέλτα – Σοσιεδάδ 0-2 – Συνεχίζει την «τρελή» πορεία η Σοσιεδάδ, διπλό μέσα στο Βίγκο

Με γκολ των Ίσακ και Ελουστόντο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ πέρασε από το Βίγκο, επικράτησε της Θέλτα με 2-0 και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της La Liga!

Σοσιεδάδ για μεγάλα πράγματα! Οι Βάσκοι συνεχίζουν να… τρελαίνουν κόσμο και πλέον βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην La Liga! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Ίσακ, η Σοσιεδάδ κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Βίγκο, επικρατώντας με 2-0, σκαρφαλώνοντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά από 11 αγωνιστικές.

Η ομάδα από τη χώρα των Βάσκων έδειξε πως δεν κάνει… πλάκα και κατάφερε να φτάσει στην 7η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας έτσι στο -3 τις Ρεάλ, Σεβίλλη, Μπέτις, στο -6 την Ατλέτικο που παίζει τώρα και στο -9 την Μπαρτσελόνα!

Η Θέλτα ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και μάλιστα λίγο έλειψε να βρεθεί μπροστά στο σκορ, ωστόσο με μία μυθική διπλή απόκρουση, ο Ράιαν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, στέλνοντας έτσι τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο… μηδέν.

Μία καθοριστική απόκρουση όπως αποδείχτηκε, καθώς η Σοσιεδάδ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το… καλησπέρα του δευτέρου μέρους. Σκόρερ ο Ίσακ που έκανε το 1-0 στο 54ο λεπτό και άνοιξε το σκορ στο Βίγκο.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ελουστόντο στο 79′, με το οποίο σφράγισε και το «τρίποντο» για τους Βάσκους.

ΘΕΛΤΑ: Ντιτούρο, Μάγιο (78’ Γκαλιάρντο), Γκαλάν, Αϊντού (89′ Αραούχο), Μουριγιο, Μπελτράν (67’ Τάπια), Ντένις Σουάρεθ (78’ Σολάρι), Νολίτο (67’ Τσέρβι), Μπράις Μέντεθ, Άσπας, Μίνα

ΣΟΣΙΣΕΔΑΔ: Ράιαν, Θαλδούα, Ελουστόνδο, Λε Νορμάντ, Μουνιόθ (84′ Ρίκο), Θουμπιμένδι, Μερίνο, Νταβίντ Σίλβα (64’ Θουμπελδία), Γιανουζάι (64’ Σέρλοθ), Ισάκ (78’ Λομπέτε), Πόρτου (64’ Τουριέντες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ