Τσάβι – Πρέπει να πληρώσει 1 εκατ. ευρώ την Αλ Σαντ για να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα

Τσάβι – Πρέπει να πληρώσει 1 εκατ. ευρώ την Αλ Σαντ για να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι θα χρειαστεί να καταβάλει ο ίδιος την αποζημίωση του ώστε να αποκτήσει την ελευθερία του από την Αλ Σαντ προκειμένου στην συνέχεια να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα»

Όπως όλα δείχνουν ο Τσάβι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Βαρκελώνη, αυτή την φορά όμως από το πόστο του προπονητή, καθώς οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» έχουν βρει στο πρόσωπο του τον αντικαταστάτη του Κούμαν. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, όμως το τελευταίο εμπόδιο για να επιτευχθεί ο γάμος ανάμεσα στους δύο είναι η τωρινή ομάδα του άλλοτε μέσου της Μπαρτσελόνα, Αλ  Σαντ.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε ο πρόεδρος των Καταλανών Τζουάν Λαπόρτα αναμένεται να ταξιδέψει με την υπόλοιπη διοίκηση στο Κατάρ, προκειμένου να επισπεύσουν τις διαδικασίες. Επιθυμία της Μπαρτσελόνα είναι ο Τσάβι να καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο στις 6 Νοεμβρίου απέναντι στην Θέλτα, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσει την ελευθερία από τους «Καταριανούς».

Σύμφωνα με το «Catalunya Radio» οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν έχουν καμία πρόθεση να πληρώσουν την ρήτρα του Τσάβι στην ομάδα της Αλ Σαντ.Έτσι ο Ισπανός τεχνικός θα αναγκαστεί ο ίδιος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς θα πρέπει να καταβάλει 1 εκατομμύριο ευρώ ποσό που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του από την ομάδα της Αλ Σαντ, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και στην συνέχεια να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ