Άλβες – «Είμαι ξανά στο σπίτι μου» (pic)

Άλβες – «Είμαι ξανά στο σπίτι μου» (pic)

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα και εξέφρασε την ευχαρίστηση του που βρίσκεται πλέον ξανά στο... σπίτι του.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα πλέον από το βράδυ της Παρασκευής ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στην καταλανική ομάδα για μια δεύτερη θητεία του, γνωρίζοντας πως υπάρχει για αυτόν θέση στην ομάδα, όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Με μια ανάρτηση του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media εξέφρασε την ευχαρίστηση του που βρίσκεται ξανά στο… σπίτι του, τονίζοντας πως ήξερε ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφε στη Βαρκελώνη.

«Σχεδόν 5 χρόνια πάλευα γι’ αυτή τη στιγμή, δεν ήξερα ότι θα κρατήσει τόσο, δεν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο, όμως η καρδιά και η ψυχή μου ήξεραν ότι θα επέστρεφα.

Είμαι ξανά στο σπίτι, εδώ που δεν έφυγα ποτέ και όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν: Είμαι ένας από εσάς, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει το όνειρο, όμως, για όσο κρατήσει θα το βιώνω σαν να είναι αιώνιο.

Θα σας δω σύντομα με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως την πρώτη φορά και την ίδια δίψα να βοηθήσω στην ανασυγκρότηση του κορυφαίου κλαμπ στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μπακ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Alves (@danialves)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ