Μπαρτσελόνα : Ενδιαφέρεται ξανά για Ραμπιό

Μπαρτσελόνα : Ενδιαφέρεται ξανά για Ραμπιό

Η Μπαρτσελόνα θέλει να αποκτήσει τον Αντριέν Ραμπιό, με τον Γάλλο μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν να μην επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, οι μπλαουγκράνα είχαν ζητήσει να συμπεριληφθεί στη συμφωνία του Νεϊμάρ και ο Ραμπιό το προηγούμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι δεν συμφώνησαν, καθώς θεωρούσαν σημαντικό […]

Η Μπαρτσελόνα θέλει να αποκτήσει τον Αντριέν Ραμπιό, με τον Γάλλο μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν να μην επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, οι μπλαουγκράνα είχαν ζητήσει να συμπεριληφθεί στη συμφωνία του Νεϊμάρ και ο Ραμπιό το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι Παριζιάνοι δεν συμφώνησαν, καθώς θεωρούσαν σημαντικό κομμάτι του συλλόγου τον 22χρονο χαφ. Ο προπονητής της Μπάρτσα, Ερνέστο Βαλβέρδε, βλέπει στο πρόσωπο του Ραμπιό έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τη νέα γενιά της ομάδας του.

Από την άλλη, οι άνθρωποι της Παρί κάνουν προσπάθειες να κρατήσουν τον παίκτη και για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο το γεγονός ότι παρουσιάζεται αρνητικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2019, βάζει σε δίλημμα τους Γάλλους. Δηλαδή, να κρατήσουν τον Ραμπιό και του χρόνου με κίνδυνο να φύγει ως ελεύθερος του χρόνου ή να τον παραχωρήσουν από τώρα έναντι ενός σεβαστού ποσού χρημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ