Μπαρτσελόνα – Πρώτος στόχος για τον Τσάβι ο Τόρες

Μπαρτσελόνα – Πρώτος στόχος για τον Τσάβι ο Τόρες

Ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι ο Φεράν Τόρες είναι ο εκλεκτός του Τσάβι για τα φτερά της επίθεσης.

«Εάν η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για κάποιον από τους παίκτες μας, είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να τον αποκτήσει», είχε δηλώσει κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Τσάβι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, και από ότι φαίνεται ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, μόνο τυχαία δεν είπε αυτήν την ατάκα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Marca, ο Φεράν Τόρες έχει καταστήσει σαφές στον Καταλανό τεχνικό, ότι θέλει να μετακομίσει στους Μπλαουγκράνα και στην Βαρκελώνη τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, με τον Τσάβι να βλέπει στο πρόσωπο του Ισπανού μεσοεπιθετικού τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης.

Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι αν Σίτι και Μπαρτσελόνα τα βρουν στο πόσο της μεταγραφής, τότε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βαλένθια θα γίνει κάτοικος Καμπ Νου, ακόμα και κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περίοδο του Ιανουαρίου.

Την φετινή χρονιά, ο Φεράν Τόρρες, με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι μετρά 7 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ, προτού τραυματιστεί στην τελική φάση του Nations League, με την εθνική Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ