Καντίθ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-4

Καντίθ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-4

Η Ατλέτικο διέλυσε με 4-1 την Κάντιθ εκτός έδρας και μείωσε στον πόντο από την Ρεάλ η οποία έχει όμως και ματς λιγότερο.

Εύκολο βράδυ είχε η Ατλέτικο που επικράτησε εύκολα με 4-1 της Κάντιθ εκτός έδρας και πλησίασε στον ένα βαθμό την Ρεάλ η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, η ομάδα του Σιμεόνε ήταν καταιγιστική στο δεύτερο κι έφτασε σε άνετο διπλό.

Η Ατλέτικο είχε δοκάρι με τον Γκριεζμάν στο 16′, ενώ το πλασέ του Σανάμπρια στο 19′ πέρασε άουτ. Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν κυρίαρχοι στο γήπεδο, δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 56′ με τον Λεμάρ.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι έγυρε προς τη μεριά της Ατλέτικο, η οποία έκανε το 0-2 με τον Γκριεζμάν στο 70′, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κορέα σημείωσε το 0-3.

Στο 86′ ο Όμπλακ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-3, με τον Κούνια λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Κάλα, Χαροϊάν, Καρκελέν, Άλεξ (82’ Μπαστίδα), Εσπίνο, Σάλβι (79’ Αρθαμένδια), Γιόνσον (82’ Φάλι), Λοσάνο, Περέα (70’ Νεγρέδο), Σομπρίνο (79’ Τσαπελά)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χιμένες (33’ Φελίπε), Ερμόσο, Σάβιτς, Κόκε, Καρασκό, Ντε Πολ, Λεμάρ (72’ Κούνια), Γιορέντε, Σουάρες (72’ Κορέα), Γκριεζμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ