Εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα με Ντεμπελέ

Εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα με Ντεμπελέ

Καθορσιτική είναι η τρέχουσα εβδομάδα για το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να θέλουν να κλείσει άμεσα η υπόθεση ανανέωσης του Γάλλου άσου.

Το ζήτημα με την ανανέωση του Ουσμάν Ντεμπελέ είναι στην επικαιρότητα για την Μπαρτσελόνα η οποία πιέζει την πλευρά του παίκτη για να πάρει άμεσα απάντηση. Το συμβόλαιο του Γάλλου άσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα μπορεί να υπογάψει όπου επιθυμεί.

Οι Καταλανοί έχουν καταθέσει την τελική προτασή τους στον Ντεμπελέ και σύμφωνα με την «Sport» η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι κρίσιμη καθώς θα υπάρξει σύνοδος κορυφής στον σύλλογο, ώστε να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Είναι δεδομένο πως τον παίκτη έχουν πλησιάσει κι άλλες ομάδες προσφέροντάς του καλύτερα χρήματα από αυτά που του δίνει η Μπαρτσελόνα ωστόσο ο ίδιος θέλει να μείνει στην Βαρκελώνη καθώς βλέπει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της. Μάλιστα ο Τσάβι τον πιστεύει πολύ και έχει δώσει κι εκείνος τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η ανανέωση.

Η πλευρά του παίκτη είναι δύσκολη στις διαπραγματεύσεις, αλλά στους «μπλαουγκράνα» υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα κλείσει θετικά η υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ