Ξέσπασε ο Τέμπας κατά της Ρεαλ – «Κάποιοι δεν θέλουν ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα»

Ξέσπασε ο Τέμπας κατά της Ρεαλ – «Κάποιοι δεν θέλουν ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα»

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στον πρόεδρο της La Liga και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο πρόεδρος της La Liga Χαβιέρ Τέμπας, με τον ίδιο να περνάει στην αντεπίθεση μετά την συμφωνία μεταξύ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η πρόταση των τριών αφορούσε ένα μοντέλο ικανό να επαναφέρει την οικονομική ευρωστία στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν φάνηκε να συγκινεί ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ισπανικού πρωταθλήματος, ο οποίος ξέσπασε και καταφέρθηκε εναντίον του συγκεκριμένου πρότζεκτ.

Αυτή πάντως που βρέθηκε στο επίκεντρο του Τέμπας ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης την οποία θεωρεί ως «εγκέφαλο» αυτής της προσπάθειας κατηγορώντας την παράλληλα πως επιβουλεύεται την ευημερία και την ενδυνάμωση του ισπανικού ποδοσφαίρου.

«Οι υπογράφοντες του λεγόμενου »Sustainable Project» είχαν στη διάθεσή τους κάτι περισσότερο από τέσσερις μήνες για να αναλύσουν και να εργαστούν σε βάθος σε εναλλακτικές προσεγγίσεις, αλλά δεν μοιράστηκαν οποιοδήποτε είδος της δουλειάς τους με τη La Liga, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Είναι μάλλον μια προσπάθεια να προκληθεί σύγχυση και να εκτροχιαστεί το έργο που επιδιώκει να ενδυναμώσει το πρωτάθλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει:

«Είναι προφανές πως οποιαδήποτε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στερείται αξιοπιστίας, αφού τα λόγια τους διαψεύδονται από τις πράξεις τους. Δεν είναι πρωτοφανές να βλέπουμε τη Ρεάλ ενάντια σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που βελτιώνει την κοινότητα των συλλόγων, αλλά τους τελευταίους μήνες έχουμε αντικρίσει μια αύξηση στις κατηγορίες, στην πίεση και στην επιθετικότητα.

Πάντα με στόχο να βλάψει τη φήμη της La Liga, αλλά και την οικονομία της. Κάποιος θα μπορούσε να αναρωτηθεί: γιατί δεν θέλετε ένα μεγαλύτερο και πιο δυνατό πρωτάθλημα;» ανάφερε μεταξύ άλλων ο Τέμπας στην ανοιχτή επιστολή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ