Ο Φέλιξ θέλει να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Φέλιξ θέλει να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Ζοάο Φέλιξ δεν είναι ικανοποιημένος στην Ατλέτικο Μαδρίτης και σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τους ροχιμπλάνκος.

Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας, οδηγεί στην έξοδο τον Ζοάο Φέλιξ. Ο 22χρονος Πορτογάλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, φέρεται δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο Ντιέγκο Σιμεόνε και όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «As» θέλει να φύγει από τους «ροχιμπλάνκος».

Στην εφετινή LaLiga, ο νεαρός άσος μετρά 12 συμμετοχές με απολογισμό, μόλις ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ συνολικά από το 2019 όταν κι εντάχθηκε στους Μαδριλένους, έχει αγωνισθεί 80 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με 20 γκολ και 12 ασίστ στο ενεργητικό του..

Σύμφωνα μάλιστα με σχετικά δημοσιεύματα, εάν σταματήσει η ευρωπαϊκή πορεία της Ατλέτικο, ο Φέλιξ θα ζητήσει επίσπευση των διαδικασιών, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Ο Πορτογάλος διεθνής άσος, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και οι Μαδριλένοι δεν είναι υπέρ ενός «διαζυγίου».

Ομως, ένας… πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα σήμαινε μεγάλες απώλειες για την Ατλέτικο κι επομένως, μια πώληση του Λουζιτανού θα μπορούσε να φέρει έσοδα στα ταμεία και να αντισταθμίσει αυτές τις απώλειες. Οπως επισημαίνει η «AS», επικαλούμενη το περιβάλλον του παίκτη, ο Φέλιξ διερευνά τις επιλογές του, προκειμένου να πείσει τους διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο, να τον αφήσουν να φύγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ