«Χαμός» στην Μπαρτσελόνα – Φεύγουν «βαριά» ονόματα – Ποιοι έρχονται (pics)

«Χαμός» στην Μπαρτσελόνα – Φεύγουν «βαριά» ονόματα – Ποιοι έρχονται (pics)

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, με τη διοίκηση να ετοιμάζεται να αφήσει να αποχωρήσουν μερικά μεγάλα ονόματα!

Το ιστορικό «κάζο» ολοκληρώθηκε. Η Μπαρτσελόνα έμεινε και με τη… βούλα εκτός Champions League από τους ομίλους. Μία «σφαλιάρα» που θα θυμούνται για πολλά χρόνια στη Βαρκελώνη.

Η Μπάγερν δεν έκανε το χατίρι στους «μπλαουγκράνα», η Ντιναμό Κιέβου δεν μπόρεσε να κάνει το «θαύμα» και έτσι η ομάδα του Τσάβι οδεύει προς το Europa League, όντας και πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα «μπαράζ», εφόσον οι ερυθρόλευκοι τερματίσουν δεύτεροι στον όμιλο τους.

Και φαίνεται, πως ο συγκεκριμένος αποκλεισμός θα φέρει τις μεγάλες αλλαγές στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα», καθώς όπως όλα δείχνουν η χθεσινή ντροπιαστική βραδιά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μερικά μεγάλα ονόματα του κλαμπ.

Σύμφωνα με το RAC1 της Βαρκελώνης, ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου, είναι ο Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν. Όπως αναφέρει ο Τζεράρντ Ρομέρο, ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν είναι πλέον untouchable και σε περίπτωση που «σκάσει» μία πρόταση 40 εκατομμυρίων, τότε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα τον δώσει και με «κορδέλα»…

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Σερζίνιο Ντεστ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τον Άγιαξ ως ένα μεγάλο πρότζεκτ για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Αμερικανός ωστόσο δεν έχει καταφέρει να δείξει πολλά, με αποτέλεσμα να έχει μπει στη… μαύρη λίστα του συλλόγου.

Η μεγάλη «βόμβα» ωστόσο έχει να κάνει με τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ. Ο Ολλανδός είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Τσάβι έχει αναφέρει πως τον θέλει στο πρότζεκτ του με κάθε κόστος. Οι μέτριες εμφανίσεις του όμως και η πολύ καλή χρηματιστηριακή του αξία, έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τη διοίκηση.

Ο Ντε Γιόνγκ δεν έχει μπει στην transfer list, ωστόσο σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία του συλλόγου κάποια πρόταση που θα ξεπερνάει τα 80 εκατομμύρια, τότε δεν αποκλείεται να αποτελέσει και ο Ολλανδός παρελθόν.

Από την άλλη, το ίδιο Μέσο κάνει λόγο για απόλυτη σιγουριά στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση του Φεράν Τόρες, ο οποίος σύμφωνα πάντα με το RAC1 θα αποκτηθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι τον ερχόμενο Γενάρη κατά 99%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ