Σιμεόνε – «Μου αρέσει το ποδόσφαιρο της Ρεάλ, αμύνεται σκληρά»

Σιμεόνε – «Μου αρέσει το ποδόσφαιρο της Ρεάλ, αμύνεται σκληρά»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε μετά την ήττα επί της Ρεάλ για την 17η αγωνιστική της La Liga, εκθείασε τον τρόπο παιχνιδιού της «Βασίλισσας», τονίζοντας πως παρά το +13, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο.

Η Ρεάλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Μαδρίτης για την 17η αγωνιστική της La Liga, καθώς επικράτησε 2-0 της Ατλέτικο χάρη στα γκολ των Μπενζεμά και Ασένσιο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «μαδριλένων», επαινώντας  μάλιστα τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα.

«Μέχρι το πρώτο γκολ ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο και χωρίς έντονες καταστάσεις ματς. Αλλά η επιμονή της Ρεάλ άρχισε να μας βάζει σε κίνδυνο και έτσι προέκυψε το δεύτερο γκολ. Ήταν ένας αγώνας, όπου επικράτησε ο ρεαλισμός», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός προπονητής, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Οι παίκτες έκαναν μεγάλη συλλογική προσπάθεια, λίγες ημέρες μετά το σημαντικό ματς στο Πόρτο. Έπρεπε να παίξουμε με τον Κοντογκμπιά στο κέντρο της άμυνας. Η Ρεάλ παίζει ένα ποδόσφαιρο που μου αρέσει πολύ, αμύνεται σκληρά. Έχει έναν υπέροχο προπονητή. Είναι αλήθεια ότι η Ρεάλ έχει διαφορά πολλών βαθμών, αλλά ξέρετε πώς είναι το ισπανικό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ