Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 : Σαν πρωταθλήτρια…

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 : Σαν πρωταθλήτρια…

Η κυνική Ρεάλ που είχε MVP τον Κουρτουά «καθάρισε» με 2-0 την Ατλέτικο στο Derbi Madrileño και έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Δύο ασίστ ο «δαιμονισμένος» Βινίσιους, γκολ και ρεκόρ από Μπενζεμά.

Και τώρα πιάστε την! Η ασταμάτητη Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έφτασε τις επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα και άφησε τη συμπολίτισσα στο -13 και την τέταρτη θέση.

Στο +8, αλλά με ματς παραπάνω, από τη δεύτερη Σεβίλλη η «Βασίλισσα», έχοντας για ακόμη μία βραδιά σε σούπερ κατάσταση τον Βινίσιους που σέρβιρε δύο γκολ σε Μπενζεμά και Ασένσιο. Μεγάλη εμφάνιση και από Κουρτουά που δεν έτρωγε γκολ με τίποτα.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του ματς

Το ματς ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό και την Ατλέτικο να έχει τον έλεγχο, χωρίς ωστόσο να απειλεί ουσιαστικά. Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς η Ρεάλ κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο 17′ ο Ασένσιο βρήκε τον Βινίσιους, εκείνος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπενζεμά με απίθανο γυριστό έκανε το 1-0, με το 36ο του γκολ στο 2021, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τον Γάλλο φορ.

Μετά το γκολ ο ρυθμός δεν άλλαξε ενώ και η Ατλέτικο δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Στο 35′ ο Γκριεζμάν είχε την πρώτη ευκαιρία για τους «ροχιμπλάνκος» στο ματς όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ είδε τον Κουρτουά να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση και να κρατά το μηδέν. Τρία λεπτά μετά ο Όμπλακ έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Βινίσιους μέσα από την περιοχή.

Ο Σιμεόνε πέρασε τον Φέλιξ αντί του κακού Γκριεζμάν στο δεύτερο ημίχρονο και η Ατλέτικο πήρε τα πάνω της. Ο Ασένσιο είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 48′ και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, με τον Κουρτουά να «λέει» όχι σε Κορέα και Φέλιξ.

Αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, έγινε το 2-0 για τη Ρεάλ με τον Βινίσιους να δημιουργεί και πάλι και τον Ασένσιο με πλασέ να κάνει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η Ατλέτικο έψαξε με κάθε τρόπο ένα γκολ για να μπει ξανά στο ματς μετά το 2-0, αλλά βρήκε μπροστά της σε όλες τις περιπτώσεις τον απίθανο Κουρτουά ο οποίος έβγαλε με σπουδαίες επεμβάσεις δύο φάουλ του Λεμάρ και ένα τρομερό σουτ του Φέλιξ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Μεντί, Καρβαχάλ (82’ Νάτσο), Αλάμπα, Μιλιτάο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ασένσιο (84’ Βαλβέρδε), Κρόος, Μπενζεμά (46’ Γιόβιτς), Βινίσιους (86’ Ροδρίγο)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Καρασκό (46’ Λεμάρ), Ερμόσο, Φελίπε, Κοντογκμπιά, Γιορέντε, Ντε Πολ (68′ Ερέρα), Κόκε, Κορέα (59′ Λόντι), Κούνια (59′ Σουάρες), Γκριεζμάν (46’ Ζοάο Φέλιξ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ