Ο Μόντριτς βγήκε αρνητικός στον κορωνοϊό

Ο Μόντριτς βγήκε αρνητικός στον κορωνοϊό

Έπειτα από νέο τέστ αρνητικός στον κορωνοϊό βγήκε ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Τα νέα είναι ευχάριστα για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Λούκα Μόντριτς βγήκε αρνητικός στο τελευταίο τεστ για κορωνοϊό και αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ δεν προέκυψαν νέα κρούσματα τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ τις επόμενες μέρες θα κάνει μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο κατάλοιπο από τον κορωνοϊό και αμέσως μετά θα επανέλθει στις προπονήσεις. Σίγουρα πάντως ο Μόντριτς δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την Κάντιθ (19/12) και μένει να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (22/12).

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο 36χρονος μέσος θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα 10 ημέρες από την ημέρα που βγήκε θετικό το πρώτο τεστ.

Από εκεί και πέρα, εκτός δράσης παραμένουν οι Λούνιν, Ροντρίγκο, Ασένσιο, Μπέιλ και Μαρσέλο, οι οποίοι είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, όπως και ο βοηθός προπονητή Νταβίντε Αντσελότι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ