Γκρανέρο – «Αν ήμουν ο Μόντριτς, θα συνέχιζα μέχρι τα 87 μου»

Γκρανέρο – «Αν ήμουν ο Μόντριτς, θα συνέχιζα μέχρι τα 87 μου»

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωσε τον Λούκα Μόντριτς.

Μέλι έσταξε για τον Λούκα Μόντριτς, ο Εστέμπαν Γκρανέρο.

Μετά από 15 χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Γκρανέρο αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, με τον άλλοτε μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να αποθεώνει τον Κροάτη χαφ.

Ο παλαίμαχος άσος παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «As», μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον μέσο της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.

«Εάν ήμουν ο Μόντριτς θα συνέχιζα να παίξω μέχρι τα 87 μου! Είναι εκπληκτικός. Εγώ δεν ήμουν τόσο καλός, απέχω μίλια από το να είμαι ο παίκτης που είναι εκείνος.

Από άποψη τεχνικής αλλά και τακτικής είναι φανταστικός, έχει κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Δεν μπορεί πια να κάνει κάποια από τα πράγματα που έκανε στο χορτάρι όταν ήταν 23 αλλά κάνει άλλα πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει όταν ήταν νεότερος. Είναι ένας παίκτης πολυτέλεια για την Ρεάλ».

Για τον Μουρίνιο: «Ο Μουρίνιο έχει κάτι στην προσωπικότητα και στο χαρακτήρα του που τον συνδέει με την Ρεάλ. Δεν έχει να κάνει με τη φιλοδοξία επειδή όλοι είναι φιλόδοξοι.

Είχε το δικό του τρόπο για να είναι φιλόδοξος, έναν τρόπο για να εστιάζει στα προβλήματα και στην επίλυσή τους παίρνοντας το σωστό δρόμο.

Για παράδειγμα η Ρεάλ είναι ένας σύλλογος που δεν ψάχνει ποτέ για δικαιολογίες και ο Μουρίνιο ήταν το ίδιο ακριβώς, με τον εαυτό του και με εμάς.

Θα ήταν σπουδαίο αν επέστρεφε, αν και αυτή τη στιγμή η Ρεάλ δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο προπονητή στο τιμόνι της, τον Κάρλο Αντσελότι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ