Μπαρτσελόνα – Εγκρίθηκε το project «Espai Barca»

Μπαρτσελόνα – Εγκρίθηκε το project «Espai Barca»

H Μπαρτοτσελόνα περνά σε μια νέα εποχή, καθώς εγκρίθηκε το project «Espai Barca» που στόχο την ανάπλαση του Κάμπ Νου και του Παλάου Μπλαουγκράνα.

Μετά από αρκετές συζητήσεις, διαβουλεύσεις και οικονομικά εμπόδια εγκρίθηκε το πρότζεκτ «Espai Barca» το 87% των μελών της να τίθεται υπέρ του και έχει ως στόχο την ανάπλαση του Καμπ Νου και του Παλάου μπλαουγκράνα αντίστοιχα.

Σε ηλεκτρονική ψηφοφορία που πήραν μέρος 48.623 μέλη της Μπαρτσελόνα, το μεγαλεπήβολο πρότζεκτ έτυχε σχεδόν καθολικής αποδοχής και υπερψηφίστηκε με ποσοστό που ξεπερνά το 87%.

Όπως έκανε γνωστό η Μπαρτσελόνα  πρόταση για την δανειοδότηση ύψους 1,5 δις. που θα κοστίσει συνολικά όλο το έργο εγκρίθηκε με 42.693 ψήφους, την ίδια ώρα που μόλις πέντε χιλιάδες τάχθηκαν κατά.

Πάντως το πρώτο βήμα σε όλο αυτό το μεγάλο εγχείρημα είχε γίνει πριν από δύο μήνες όταν η πρόταση για το δάνειο που θα χρηματοδοτήσει το πρότζεκτ είχε υπερψηφιστεί στη γενική συνέλευση του συλλόγου.

Εκτός από τις ανακατασκευές των δύο γηπέδων πρόκειται να γίνει και έργα, όπως μουσείο μέχρι ξενοδοχεία, πάρκινγκ και πίστες για πατινάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ