Ο Τσάβι έμεινε ξύπνιος ένα ολόκληρο βράδυ

Ο Τσάβι έμεινε ξύπνιος ένα ολόκληρο βράδυ

Mετά την ισοπαλία με την Σεβίλλη (1-1) ο Τσάβι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ μη μπορώντας να πιστέψει πως η Μπαρτσελόνα δεν έφυγε με το διπλό από το «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η Μπαρτσελόνα στο χθεσινό παιχνίδι με την Σεβίλλη στο εξ αναβολής ματς για την 4η αγωνιστική της La Liga έμεινε στο 1-1 και δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το «Σάντσεθ Πιθχουάν», παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο διάστημα αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Έτσι, μετά την ισοπαλία με την Σεβίλλη η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 28 βαθμούς και ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκεται 15 βαθμούς μακριά από την κορυφή στην οποία βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τσάβι πάντως μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε με το ισόπαλο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «ΑS» ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» άργησε να επιστρέψει στο σπίτι του και όταν το έκανε αποφάσισε να δει από την αρχή το ματς με την Σεβίλλη, προκειμένου να αναλύσει τα λάθη τα οποία κόστισαν στην ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Τσάβι πάντως ήταν τόσο αφοσιωμένος στη δουλειά και στη βιντεοανάλυση που έκανε, με αποτέλεσμα να κοιμηθεί στις 8:00 το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ