Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 19η αγωνιστική της La Liga και αύξησε τη διαφορά της στους 8 βαθμούς από τη Σεβίλλη.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέυτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 2-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 19η αγωνιστική της La Liga.

Έτσι, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αύξησε τη διαφορά της στους 8 βαθμούς από τη Σεβίλλη, έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Ο Μπενζεμά μόλις στο 4′ άνοιξε το σκορ για τους Μαδριλένους, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε ξανά για το 0-2.

Η Μπιλμπάο αντέδρασε άμεσα και με ένα φοβερό σουτ του Σάνσετ μείωσε σε 1-2 στο 10′. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση στο 60′ αλλά το σουτ του Ουίλιαμς πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Κουρτουά.

Η Ρεάλ απείλησε στο 80′ με τον Αζάρ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κουρτουά έδιωξε το σουτ του Ουίλιαμς, με το 1-2 να μένει ως το τέλος και να φέρνει τους «μερέγχες» ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Αγιρεθαμπάλα, Γεράι, Ντε Μάρκος, Μπαλενθιάγα (62’ Λέκουε), Ουνάι Νούνιεθ, Ντάι Γκαρσία, Σάνσετ (62’ Ραούλ Γκαρσία), Θάραγα (57’ Νίκο Ουίλιαμς), Βενσεδόρ, Μουνιαΐν (83’ Σεράνο), Ουίλιαμς

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Μεντί, Κρόος, Βάσκεθ, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Αζάρ (86’ Πέτερ), Βινίσιους (84’ Μαριάνο Ντίαθ), Μπενζεμά (89’ Γιόβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ