Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν λέει να ορθοποδήσει στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε και από τη Γρανάδα, έχοντας 4 σερί ήττες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρότι προηγήθηκε κόντρα στη Γρανάδα μόλις στο τρίτο λεπτό με γκολ του Φέλιξμ κατάφερε να χάσει στο τέλος με 2-1 και βάσει της εικόνας της ακόμη και η τετράδα μοιάζει δύσκολη. Τέταρτη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Σιμεόνε, που έμεινε στο -14 από την πρωτοπόρο Ρεάλ και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα στη La Liga.

Όσον αφορά το ματς μόλις στο 3ο μόλις λεπτό ο Ζοάο Φέλιξ έκανε φοβερή ενέργεια και με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο ενώ στο 6’ ο Κοντογκμπιά περιλάβε σωτήρια τον Σουάρεθ. Στο 17ο λεπτό ο Ματσίς έπιασε απίθανο σουτ έξω από την περιοχή κι έκανε το 1-1. Στο 32’ ο Μαξιμιάνο βγήκε και πρόλαβε τον Φέλιξ ενώ στο 44’ ο Πορτογάλος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 50ο λεπτό η κεφαλιά του Ερμόσο πέρασε μόλις έξω ενώ σ το 56’ ο Τρίπιερ πρόλαβε σωτήρια τον Σουάρεθ και στο 61’ οι «ροχιμπλάνκος» είχαν δοκάρι με τον Φέλιξ. Όμως στο ίδιο λεπτό μετά από κόρνερ της Ατλέτικο, η Γρανάδα έβγαλε μαγική αντεπίθεση ο Σουάρεθ από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Μολίνα εξ επαφής πλάσαρε για το 2-1. Μάλιστα στο 80ο λεπτό ο Όμπλακ έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Σουάρεθ, ενώ στο 88’ ο Κούνια έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά.

Γρανάδα: Μαξιμιάνο, Άριας (46’ ΒίκτορΝτίαθ), ΧερμάνΣάντσεθ, Νέβα, Πουέρτας, Τορέντε, Μίγια, Ρουίθ (78’ Ετεκί), Μολίνα (78’ Μόντσου), Ματσίς (64’ Εσκουδέρο), Σουάρεθ (89’ Μπάκα)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Ερμόσο, Κοντογκμπιά (66’ Ερέρα), Κόκε, Καρασκό (77’ Λόντι), Λεμάρ, ΝτεΠολ (66’ Κορέα), Σουάρες (66’ Κούνια), Φέλιξ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ