Πολύ κοντά στη Σεβίλλη ο Μαρσιάλ

Πολύ κοντά στη Σεβίλλη ο Μαρσιάλ

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης η Σεβίλλη βρίσκεται πολύ κοντά στη απόκτηση του Μαρσιάλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι ο Μαρσιάλ βρίσκεται μια ανάσα από τη Σεβίλλη.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κριστομπάλ Σορμπία στο ισπανικό τηλεοπτικό show, «El Chiringuito», ο Μαρσιάλ είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λογαριασμό της Σεβίλλης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα για τη μετακίνηση του Γάλλου σέντερ φορ στην Ανδαλουσία.

Μάλιστα από ότι φαίνεται έχουν απομείνει πλέον τα τυπικά για ολοκληρωθεί και επίσημα η συμφωνία των δύο πλευρών. Μάλιστα, επισημαινόταν πως ο ατζέντης του Γάλλου επιθετικού είχε υποστηρίξει την περασμένη εβδομάδα πως ο Μαρσιάλ θέλει να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ.

Ακόμα είχε αναφέρει πως δεν είχε λάβει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής ο Μαρσιάλ στην Μάντσεστερ και θέλει να αποχωρήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ