Αντσελότι – «Εμπαπέ και Χάαλαντ θα θέλουν σίγουρα να παίξουν στο νέο Μπερναμπέου»

Αντσελότι – «Εμπαπέ και Χάαλαντ θα θέλουν σίγουρα να παίξουν στο νέο Μπερναμπέου»

O προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης σε δηλώσεις του ανέφερε πως σίγουρα ο Εμπαπέ και ο Χάαλαντ θα ήθελαν πολύ να παίξουν στο νέο Σαντίαγκο Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να μπει στο νέο της σπίτι, το πλήρες ανακαινισμένο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με σκοπό να μπει σε μια νέα ποδοσφαιρική εποχή.

Μάλιστα την ώρα που οι εργασίες στο γήπεδο συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν όσον αφορά τον Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως και οι δύο ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να αγωνιστούν στο νέο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι: 

«Θα ήταν τέλειο Χάαλαντ και Μπαπέ να παίξουν στο νέο γήπεδο. Αλλά το μέλλον αυτής της ομάδας είναι ήδη γραμμένο. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι παίκτες και ελπίζω ο προπονητής να είναι ίδιος με αυτόν που είναι σήμερα. Το ίδιο όμως είναι, γιατί το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήδη γραμμένο με την τωρινή ομάδα και με άλλους νέους ποδοσφαιριστές που θα φτάσουν».

«Όχι, αυτόν τον χειμώνα δεν ζητάω παίκτες. Αυτό που θέλω είναι να τελειώσει η πανδημία και να μπορούμε να ζήσουμε το μέλλον με υγεία. Καλά Χριστούγεννα και τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος σε όλους τους φίλους της Ρεάλ».  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ