Ρεάλ – «Ανοικτή» σε προτάσεις για Ίσκο και Μπέιλ

Ρεάλ – «Ανοικτή» σε προτάσεις για Ίσκο και Μπέιλ

H Ρεάλ Μαδρίτης είναι θετική στο να πωληθούν οι Μπείλ και Ίσκο, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς τα συμβόλαια του λήγουν το καλοκαίρι.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Ίσκο δεν είναι στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, οπότε δεν υπάρχει καμία επαφή για ανανέωση της συνεργασίας, με την Ρεάλ να είναι διατεθιμένη να πουλήσει τους δύο ποδοσφαιριστές στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μarca» οι Μαδριλένοι θέλουν να τους παραχωρήσουν τον Ιανουάριο για γλιτώσουν ένα εξάμηνο πληρωμών, καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια τους και θα ήθελαν να έχουν κάποιο οικονομικό όφελος από τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η περίπτωση του Ίσκο φαίνεται ότι είναι πιο εύκολη μιας και ο Ισπανός είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του για να φύγει από την Ρεάλ τον Ιανουάριο. Αντίθετο το μέγαλο πρόβλημα είναι το συμβόλαιο του Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς είναι αρκετά υψηλό και σίγουρα θα είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί κάποια ομάδα που να το καλύψει.

Τέλος σχετικά με τον Μαρσέλο που επίσης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι η Ρεάλ σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει ως ελεύθερο τον Γενάρη, αν και το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ