Ατλέτικο Μαδρίτης – Πέντε κρούσματα κορωνοϊού, θετικός και ο Σιμεόνε

Ατλέτικο Μαδρίτης – Πέντε κρούσματα κορωνοϊού, θετικός και ο Σιμεόνε

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε γνωστό πως στις τάξεις βρέθηκαν πέντε κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ και των οποίων και ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να «χτυπά» και τον χώρο του ποδοσφαίρου με τις ομάδες μια μια να ανακοινώνουν κρούσματα κορωνοϊού στα στρατόπεδα τους. Έτσι με την σειρά της και η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε γνωστό με ανακοίνωση το πρωί της Πέμπτης(30/12), πως έπειτα από τα καθιερωμένα τεστ ανίχνευσης του ιού εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Κόκε, Αντουάν Γκριεζμάν, Έκτορ Ερέρα και Ζοάο Φέλιξ, ενώ θετικός βρέθηκε επίσης και ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε.

Όπως τονίζει με ανακοίνωση της η ισπανική ομάδα, όλοι τους είναι αντισυπτωματικοί και απομονωμένοι στα σπίτια τους, τηρώντας παράλληλα αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται και με τον καλύτερο τρόπο για τους πρωταθλητές Ισπανίας, μιας και το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται στην πέμπτη θέση και στο -17 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ