Ατλέτικο Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-0

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ατλέτικο Μαδρίτης «καθάρισε» την Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-0 και ανέβηκε στην 4η θέση, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω την αντίπαλό της στη βαθμολογία.

Η Ατλετικό Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Γουάντα Μετροπολιτάνο» για την 19η αγωνιστική της La Liga και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ο Άνχελ Κορέα που σημείωσε και τα δύο τέρματα των πρωταθλητών Ισπανίας.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λουίς Σουάρες να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 23′, όταν βγήκε απέναντι από τον Ζιντάν, αλλά η λόμπα που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Αυτή φάση έδωσε το έναυσμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι πέντε λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με τον Κορέα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και από δύσκολη γωνία άνοιξε το σκορ.

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν στο ξεκίνημα της επανάληψης (53′) να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με νέο γκολ του Αργεντινού, το οποίο προήλθε μετά από έξοχη ομαδική προσπάθεια. Στην συνέχεια, η Ράγιο προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι μέχρι την λήξη του παιχνιδιού, με την ομάδα του Σιμεόνε να επιστρέφει στις νίκες μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Χιμένεθ, Ερμόσο, Λόντι, Κοντογκμπιά, Καρασκό (90+1′ Φελίπε), Λεμάρ, Ντε Πολ, Σουάρες (72’ Κούνια), Κορέα.

ΡΑΓΙΟ: Ζιντάν, Μπάλιου Μαράς, Σάβελιτς, Κέβιν Ροντρίγκες (59’ Μπεμπέ), Φραν Γκαρσία, Ουνάι Λόπεθ (59’ Τρέχο), Όσκαρ Βαλεντίν, Κομεσάνια (77’ Φαλκάο), Γκουαρντιόλα (82’ Άλβαρο Αγκίρε), Ίσι Παλαθόν (46’ Αντρές Μαρτίν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ