Κάντιθ – Σεβίλλη 0-1

Κάντιθ – Σεβίλλη 0-1

Η Σεβίλλη επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Κάντιθ για την 19η αγωνιστική της La Liga και μείωσε στους 5 βαθμούς την απόστασή της από την κορυφή, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Σεβίλλη πέρασε από την έδρα της Κάντιθ (0-1) για την 19η αγωνιστική της La Liga και συνεχίζει να… καταδιώκει τη Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη του τίτλου.

Οι Σεβιγιάνοι επέστρεψαν στις νίκες μετά την ισοπαλία (1-1) με την Μπαρτσελόνα και μείωσαν την απόστασή τους από την κορυφή στους 5 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Λούκας Οκάμπος ήταν εκείνος που έδωσε στην ομάδα του τη λύση, καθώς στο 58′ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, είχαν ευκαιρίες να αυξήσουν το προβάδισμά τους, ενώ από τη μεριά της η Κάντιθ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 85′ με την κεφαλιά του Αντόνε.

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Ακαπό, Τσουστ (62’Ιθά), Χαρογιάν, Εσπίνο, Γιόνσον (62’Αλέχο), Αλαρκόν, Μάρτιν (55’Αντόνε), Τσαπέλα, Όσμαγιτς (55’Άλεξ Φερνάντεθ), Νεγρέδο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ακούνια, Γκουντέλι, Ντιέγκο Κάρλος, Αουγκούστινσον (86’Όλιβερ Τόρες), Φερνάνδο (55’Ρέκικ), Χορδάν, Ράκιτιτς, Οκάμπος, Πάπου Γκόμες (86’Όσκαρ), Ρομέρο (71’Μουνίρ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ