Ενδιαφέρον από La Liga για πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού – Το ποσοστό των Ερυθρόλευκων

Ενδιαφέρον από La Liga για πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού – Το ποσοστό των Ερυθρόλευκων

Η ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του κάνει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο Σέρβος στράικερ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια και έχει σκοράρει 7 φορές (συν 1 ασίστ), με τον 27χρονο να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών συλλόγων. Μία από τις ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του πρώην «ερυθρόλευκου» επιθετικού είναι η Κάντιθ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Η Κάντιθ κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει στη La Liga και οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να βοηθήσουν τον τεχνικό της ομάδας, ενισχύοντας το ρόστερ με έναν ακόμα επιθετικό. Αυτός ενδεχομένως να είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, με τους Ισπανούς να θεωρούν ότι η Κάντιθ θα μπορούσε να τον αγοράσει από την Σπόρτινγκ Χιχόν με ένα ποσό λίγο πάνω από 2.5 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη συμφωνία που είχε κάνει ο Ολυμπιακός με την Σπόρτιγνκ Χιχόν, όταν οι Ισπανοί απέκτησαν τον Σέρβο επιθετικό, υπήρχε ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%. Εάν η Σπόρτινγκ Χιχόν πουλήσει τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θα πάρει το 10% του ποσού της μεταγραφής του 27χρονου επιθετικού. Οι Ιβηρες στο ρεπορτάζ τους τονίζουν ότι ο Σέρβος έχει το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται χρόνο συμμετοχής, καθώς γνωρίζει την ισπανική πραγματικότητα και πλέον μιλάει και τη γλώσσα.

Το συμβόλαιο που έχει με την Σπόρτινγκ Χιχόν ο Τζούρτζεβιτς είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ η Κάντιθ μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της La Liga, έχοντας 14 πόντους, δύο λιγότερους από την 17η Ελτσε, που είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ