Ολυμπιακός όπως Σίτι, Παρί, Μπάγερν και Ρεάλ (pics)

Ολυμπιακός όπως Σίτι, Παρί, Μπάγερν και Ρεάλ (pics)

Τι κοινό έχουν οι πρωταθλητές Ελλάδας με τις πανίσχυρες Σίτι, Παρί, Μπάγερν και Ρεάλ; Δεν παίζονται...

Τι κι αν η σεζόν βρίσκεται ακόμη στα μισά της; Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη των κορυφαίων πρωταθλημάτων, αλλά και του ελληνικού στο οποίο για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Η διακοπή για τις γιορτές βρήκε τους Πειραιώτες στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ και μόνο με… αυτοκτονία θα μπορούσαν να χάσουν το πρωτάθλημα, κάτι που φαίνεται πως συμμερίζονται και οι μπουκ. Αν κάποιος θέλει να παίξει τα λεφτά του σε κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό, θα βρει την επιλογή σε απόδοση μόλις στο 1.04, σχεδόν no bet με λίγα λόγια.

Η διαφορά της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς είναι σε χαοτικά επίπεδα από τους υπόλοιπους… ανταγωνιστές αφού η δεύτερη ΑΕΚ ακολουθεί με απόδοση 26 και ο ΠΑΟΚ ακόμη πιο πίσω με 51. Έτοιμοι για στέψη με λίγα λόγια οι «ερυθρόλευκοι».

Κι αν στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει λίγο πολύ αυτό το σκηνικό τα τελευταία χρόνια, με τον Ολυμπιακό να «καθαρίζει» από νωρίς την κατάσταση, φέτος το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στα περισσότερα κορυφαία πρωταθλήματα.

Στην Αγγλία για παράδειγμα, μετά και τα τελευταία αποτελέσματα όπου έφεραν τη Σίτι στο +10 από την Τσέλι, οι «Πολίτες» δίνονται στο 1.10 για κατάκτηση πρωταθλήματος, με τη Λίβερπουλ να ακολουθεί με απόδοση 10 και την Τσέλσι με 18. Ξεκάθαρα και εδώ τα πράγματα, όχι βέβαια στον βαθμό που είναι στην Ελλάδα. Premier League εξάλλου…

Παρόμοια κατάσταση και στην Ισπανία όπου παρά την ήττα της Ρεάλ από τη Χετάφε, δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα. Η «Βασίλισσα» εξακολουθεί να είναι το απόλυτο φαβορί με απόδοση στο 1.15, η Σεβίλλη έπεται με 10 και η περσινή πρωταθλήτρια Ατλέτικο είναι στο 21. Όσο για την Μπαρτσελόνα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός τετράδας; Την βρίσκει κανείς σε απόδοση 35!

Σε επίπεδα Ολυμπιακού κυμαίνεται και η απόδοση της Μπάγερν στη Γερμανία. Οι Βαυαροί καλπάζουν προς ακόμη έναν τίτλο έχοντας εξασφαλίσει διαφορά ασφαλείας από την Ντόρτμουντ και παίζονται σε απόδοση 1.02. Οι «κιτρινόμαυροι» ακολουθούν με 20 και μετά το χάος.

Στην Ιταλία υπάρχει επίσης ένα πολύ μεγάλο φαβορί. Η Ίντερ πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας και καλπάζει για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα, με το 1.33 να μην αφήνει πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση. Κάτω από τους «νερατζούρι» πάντως γίνεται μία μικρή «μάχη» αφού η Μίλαν είναι σε απόδοση 11 και οι Αταλάντα και Νάπολι στο 12.

Τέλος, σε… εξευτελιστικές τιμές θα βρει κανείς και την Παρί Σεν Ζερμέν. Το 1.01 τα λέει όλα για την κούρσα του τίτλου, με τη Μαρσέιγ να βρίσκεται δεύτερη με απόδοση 75 και όλοι οι υπόλοιπα από 100 και πάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ