Κίνηση – έκπληξη από την Μπαρτσελόνα – Ποιον πρώην παίκτη της Τσέλσι θέλει ο Τσάβι

Κίνηση – έκπληξη από την Μπαρτσελόνα – Ποιον πρώην παίκτη της Τσέλσι θέλει ο Τσάβι

Πρόκειται για παίκτη που βγάζει το... ψωμί του στο κινεζικό πρωτάθλημα!

Η Μπαρτσελόνα έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, κάνοντας δικό της τον Φεράν Τόρες από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Καθημερινά, υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι κάνουν… παρέλαση για τους Μπλαουγκράνα, με τον Λαπόρτα να προσπαθεί να μην ξεφύγει από τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Οι Μπλαουγκράνα σκανάρουν την αγορά και όπως αναφέρουν διάφορα Μέσα του εξωτερικού, ένας πρώην παίκτης της Τσέλσι έχει… γυαλίσει στον Τσάβι.

Ο λόγος για τον Όσκαρ που βγάζει το ψωμί του στην Κίνα με τη φανέλα της Σανγκάη. Ο 30χρονος παίκτης έχει μετακομίσει στο κινεζικό πρωτάθλημα από το 2017, με τους Καταλανούς να έχουν ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, με τη μεταγραφή όμως να παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες. Ο Όσκαρ… χρυσοπληρώνεται στην Κίνα, ενώ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Με τη Σανγκάη να μη δείχνει διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο.

Οι άνθρωποι της Μπάρτσα έκαναν μια πρώτη κρούση προς την πλευρά της Σανγκάη και του πρώην παίκτη της Τσέλσι, ευελπιστώντας σε ευχάριστα μαντάτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ