«Έδεσε» τον αστέρα της η Μπέτις!

«Έδεσε» τον αστέρα της η Μπέτις!

Στην Ρεάλ Μπέτις έως και το 2026 θα συνεχίσει ο Ναμπίλ Φεκίρ.

Η Μπέτις πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην τρίτη θέση και διεκδικεί το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου, και η διοίκηση συνεχίζει να επιβραβεύει τους πρωταγωνιστές της.

Ετσι, μετά τον προπονητή Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους Μπόρχα Ιγκλέσιας και Σέρχιο Κανάλες, ήταν η σειρά του Ναμπίλ Φεκίρ να επεκτείνει κατά τρία χρόνια το συμβόλαιό του με το σύλλογο της Σεβίλης, υπογράφοντας ως το 2026. Ο Γάλλος μέσος, πρωταθλητής κόσμου με τους «τρικολόρ» το 2018, μεταγράφηκε στην ισπανική ομάδα το 2019 από τη Λιόν και «έχει εξελιχθεί σε έναν παίκτη κλειδί και «πυλώνα» του πλάνου της Μπέτις», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

«Ερωτεύτηκα από τις πρώτες ημέρες το κλαμπ, τους φιλάθλους, την πόλη και τους κατοίκους της. Εζησα μεγάλες στιγμές εδώ, αλλά θέλω κι άλλες», δήλωσε ο 28χρονος Φεκίρ, ο οποίος έχει ως τώρα 94 συμμετοχές με την Μπέτις, με απολογισμό 18 γκολ και 17 ασίστ.

Ακόμη δύο βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Μπόρχα Ιγκλέσιας και ο Σέρχιο Κανάλες, επέκτειναν πρόσφατα τα συμβόλαιά τους ως το 2026, ενώ ως το 2025 ανανέωσε ο προπονητής της Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ