Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπέτις 1-1

Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπέτις 1-1

Παλικαρίσια ισοπαλία 1-1 απέσπασε η Μπέτις στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο για την 20η αγωνιστική στη La Liga, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 33'.

Όρθια παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έμεινε η Μπέτις μέσα στο «Βαγιέκας», καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ράγιο Βαγιεκάνο για την 20η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έμεινε με 10 παίκτες από το 33′ λόγω της αποβολής του Άλεξ Μορένο με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά δεν πτοήθηκε και παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε, κράτησε την ισοπαλία και παρέμεινε στην τρίτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Μπεγερίν από τα δεξιά, ο Κανάλες, στο δεύτερο δοκάρι, δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση της Βαγιεκάνο ήρθε στο 71′ με τον Μπαλιού να ισοφαρίζει μετά από φάση διαρκείας, και αφού ο Φαλκάο σημάδεψε πρώτα το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα περισσότερο στην συνέχεια και στο 81′ έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή, με τον Γκουαρντιόλα να σουτάρει και τον Ρουί Σίλβα, να αποκρούει εντυπωσιακά. Ο ίδιος μάλιστα κράτησε τον βαθμό για την ομάδα του και στο 89ο λεπτό, όταν έβγαλε την προσπάθεια του Άλβαρο Γκαρθία.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ζιντάν, Μπαλιού, Σάβελιτς (84′ Σάβελιτς), Φραν Γκαρθία, Κατένια, Κομεσάνια, Όσκαρ Βαλεντίν (60′ Γκουαρντιόλα), Τρέχο (83′ Πάτε Σις), Ίσι (66′ Μπεμπέ), Εντεκά (66′ Άλβαρο Γκαρθία), Φαλκάο

ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Μορένο, Μπεγερίν, Μπάρτρα, Γκονζάλες, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Φεκίρ, Κανάλες, Τέγιο (90’+5′ Ρουϊμπάλ), Ιγκλέσιας (40′ Γκουαρδάδο)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ