Απίστευτος Ντεμπελέ – «Θέλω να πάω σε μια ομάδα αντάξια της κλάσης μου»

Απίστευτος Ντεμπελέ – «Θέλω να πάω σε μια ομάδα αντάξια της κλάσης μου»

Μυθικές καταστάσεις στην Μπαρτσελόνα με τον Ουσμάν Ντεμπελέ! Το ποσό που ζητάει από τους «Μπλαουγκράνα» και η αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης

Βιβλίο ολόκληρο μπορεί να γράψει κανείς, με τα όσα συμβαίνουν στην Μπαρτσελόνα με τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με το ένα πειθαρχικό παράπτωμα να διαδέχεται το άλλο.

Ωστόσο, το νέο επεισόδιο στη σχέση των δυο πλευρών, αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις του 24χρονου. Η Μπαρτσελόνα καταβάλλει προσπάθειες για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον Ντεμπελέ να θεωρεί προσβλητική την τελευταία προσφορά!

Η πρόταση των Μπλαουγκράνα ανά σεζόν είναι 20 και 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο ατζέντης του Γάλλου, Μούσα Σισόκο απαιτεί έναν μισθό τουλάχιστον 40 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως αλλά κι ένα μπόνους μεταγραφής ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, η «Mundo Deportivo» αναφέρει πως το γυαλί έχει ραγίσει, με τον 24χρονο παίκτη να ζητάει απεγνωσμένα την ελευθέρας του από τους Καταλανούς.

«Δεν γίνεται να παραμείνω στην ομάδα με αυτά τα χρήματα. Θέλω να φύγω. Θέλω να πάω σε μία ομάδα που είναι αντάξια της κλάσης μου και του ταλέντου μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντεμπελέ στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ