Μπαρτσελόνα – Στο στόχαστρο ο Ικάρντι

Μπαρτσελόνα – Στο στόχαστρο ο Ικάρντι

Το ενδεχόμενο μετακίνησης του Άλβαρο Μοράτα στην Μπαρτσελόνα όλο και απομακρύνεται, με τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα» να στρέφουν το βλέμμα τους πλέον στον Μάουρο Ικάρντι.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να «ξεψαχνίζει» την αγορά με σκόπο να βρεί τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση λόγω των καρδιακών προβλημάτων που παρουσίαζε.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως προτεραιότητα των «μπλαουγκράνα» είναι ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος παίζει ως δανεικός στη Γιουβέντους από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ωστόσο η περίπτωση του Ισπανού φορ παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, μιας και η πλευρά των Ιταλών δεν δείχνει αρκετά πρόθυμη να δώσει το OK για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Έτσι οι Καταλανοι έχουν προσφύγει σε plan B εξετάζοντας και άλλες περιπτώσεις, με μια από αυτές να ακούει στο όνομα Μάουρο Ικάρντι. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δείχνουν διάθεση να πάρουν ως δανεικό τον Αργεντινό άσο, με κάποια οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι, για να μπορέσουν να δουν την προσαρμοστικότητά του στην φιλοσοφία του προπονητή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ