Ρεάλ – Αφήνει Χάαλαντ και φουλάρει για Εμπαπέ

Ρεάλ – Αφήνει Χάαλαντ και φουλάρει για Εμπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ για τον Έρλινγκ Χάαλαντ για να ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Παρά την έντονη φημολογία που επικρατεί το τελευταίο διάστημα πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, η «Μundo Depotrivo» σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «μαδριλένοι» δεν σκοπεύουν να μπουν σε διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ για τον Νορβηγό επιθετικό.

Ο λόγος είναι πως οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» προσανατολίζονται να εντάξουν στο δυναμικό τους παίκτες, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η μεταγραφή του Νταβίντ Αλάμπα που έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν το περασμένο καλοκαίρι και εν συνεχεία υπέγραψε στη Ρεάλ.

Έτσι και τώρα κύριος στόχος για τους «μερένχες» είναι η απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ ως ελεύθερου, με τον 23χρονο στράικερ να είναι πολύ πιθανόν να «χαιρετήσει» την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στην περίπτωση του Χάαλαντ, καθώς οι «Βεστφαλοί» αξιώνουν για τον παίκτη το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ, με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα και τον πατέρα του Νορβηγού μάλιστα να ζητάνε από 20 εκατομμύρια έκαστος. Ποσά τα οποία δεν θέλει να δαπανήσει η Ρεάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι ο Ιταλός ατζέντης του 21χρονου δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ