Κάντιθ – Εσπανιόλ 2-2

Κάντιθ – Εσπανιόλ 2-2

Σε ένα συναρπαστικό ματς με 2 γκολ στις καθυστερήσεις, Κάντιθ και Εσπανιόλ έμειναν στο 2-2 για την 21η αγωνιστική της La Liga.

Η Κάντιθ ήταν πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη, καθώς σκόραρε στο 90+1′, αλλά η Εσπανιόλ είπε την τελευταία λέξη και με γκολ στο 90+6′ πήρε την ισοπαλία (2-2) για το ματς της 21ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα, με τον Μορλάνες στο 10′ να κάνει το 0-1. Η Κάντιθ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 54′ με τον Νεγρέδο, ο οποίος σκόραρε και στο 80′ αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η πίεση της Κάντιθ απέφερε καρπούς και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλέχο βρήκε δίχτυα για το 2-1, που όμως δεν έμεινε ως το τέλος. Κι αυτό διότι ο Ντε Τομάς σόκαρε τους γηπεδούχους με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Κάλα (46’ Τσουστ), Καρεκελέν (82’ Πάρα), Φάλι, Εσπίνο, Άλεξ, Σάλβι (71’ Αλέχο), Φέδε, Νεγρέδο, Λοσάνο (71’ Σομπρίνο), Περέα (68’ Αρθαμένδια).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Καμπρέρα, Σέρτζι Γκόμεθ, Καλέρο, Χιλ (64’ Βιδάλ), Νταρντέρ, Μορλάνες, Μελένδο (82’ Λορέν Μορόν), Εμπαρμπά (64’ Μελαμέδ), Πουάδο, Ντε Τομάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ