Τσάβι: «Δύο τίτλοι μας έχουν φύγει, είναι δύσκολες μέρες για εμάς»

Τσάβι: «Δύο τίτλοι μας έχουν φύγει, είναι δύσκολες μέρες για εμάς»

O Τσάβι μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Μπιλμπάο στις δηλώσεις του δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του, αλλά πιστεύει στο πλάνο των Καταλανών.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να επικρατήσει στην παράταση της Μπαρτσελόνα με 3-2 και την άφησε εκτός από την συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας και η Μπιλμπάο πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσάβι εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό, λέγοντας πως ο σύλλογος περνάει δύσκολες ημέρες και ότι μέχρι τώρα η ομάδα έχει απωλέσει δύο τίτλους . Βέβαια ακόμα τόνισε δεν υπάρχει άλλη επιλογή απ’ το να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε αυτό το πρότζεκτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι: 

«Ειλικρινά θεωρώ πως η Μπιλμπάο έπαιξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε και μας κόστισε πολλά για να περάσουμε. Έχουν αμυνθεί πολύ καλά, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε την έντασή τους. Ήταν ανώτεροι και είδα μία δυνατή Μπιλμπάο. Το Σαν Μαμές απαιτεί το μάξιμουμ. Μας νίκησαν με την έντασή τους.

Το γκολ του Πέδρι μας έδωσε φτερά μετά ήρθε το πέναλτι. Δύο τίτλοι μας έχουν φύγει. Είναι δύσκολες μέρες για εμάς, επειδή τα πράγματα δεν λειτουργούν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή απ’ το να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε αυτό το πρότζεκτ».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ