Όσκαρ για Μπαρτσελόνα: «Με θέλουν δανεικό ως το καλοκαίρι, θα ήταν υπέροχο να πάω»

Όσκαρ για Μπαρτσελόνα: «Με θέλουν δανεικό ως το καλοκαίρι, θα ήταν υπέροχο να πάω»

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, Όσκαρ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για το ενδεχόμενο να αποκτηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την περαιτέρω ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής φαίνεται να εξετάζει η Μπαρτσελόνα, η οποία μετά την απόκτηση του Φεράν Τόρες βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Όσκαρ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Τσέλσι (2012-2017), ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζεται στο κινέζικο πρωτάθλημα για λογαριασμό της Σανγκάι Πορτ.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος ανέφερε πως οι «μπλαουγκράνα» επικοινώνησαν με τον ατζέντη του για το ενδεχόμενο δανεισμού του μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να δηλώνει κάτι παραπάνω από θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Η Μπαρτσελόνα επικοινώνησε με τον ατζέντη μου για να εξερευνήσει αυτή την πιθανότητα, ήξεραν ότι το ποδόσφαιρο στην Κίνα σταματάει τον Μάρτιο. Οπότε όλα είναι πιθανά, αλλά η Μπάρτσα περνάει δύσκολη περίοδο αυτή τη στιγμή. Με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον, όμως ακόμα πρέπει να διευθετήσουν κάποια πράγματα για να καταφέρουν να δηλώσουν νέους παίκτες.

Θέλουν να έρθω ως δανεικός μέχρι το τέλος τη σεζόν. Υπάρχουν ακόμα επαφές, αλλά συγχρόνως υπάρχουν και προβλήματα με τις νέες μεταγραφές. Θα ήταν μια εκπληκτική ευκαιρία τόσο για μένα, όσο και για τη Μπαρτσελόνα. Βρίσκομαι σε εξαιρετική κατάσταση και θα ήταν υπέροχο για την καριέρα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Όσκαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ