Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 2-2: Ο Μιλιτάο έσωσε τον βαθμό απέναντι στον σούπερ Μπογέ

Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 2-2: Ο Μιλιτάο έσωσε τον βαθμό απέναντι στον σούπερ Μπογέ

Ο πρώην... κιτρινόμαυρος έκανε όργια απέναντι στην Ρέαλ, ωστόσο η Βασίλισσα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με τέρμα του Μιλιτάο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σώθηκε από ιστορικό... κάζο.

Τρεις ημέρες πριν τα είχαν πει για τους «16» του Copa Del Rey, με την Βασίλισσα να παίρνει την πρόκριση δια πυρός και σιδηρού. Αυτή την φορά φαίνεται πως η Ρεάλ δεν πήρε το μάθημα της και σε απάνενατι σε έναν εξαιρετικό Μπογέ, υπέπεσε σε… γκέλα ολκής αφήνοντας δύο βαθμούς στην κούρσα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ είχε ένα γκολ κι έβγαλε και μια ασίστ για την ομάδα του, η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τρία πέναλτι. Το πρώτο ήρθε στο 33′, όταν διαιτητής και VAR αγνόησαν επιθετικό φάουλ του Τόνι Κρόος και καταλόγισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βινίσιους, όμως ο Καρίμ Μπενζεμά σούταρε άουτ.

Στο 42′ ήταν το πρώτο χτύπημα του Μπογέ ο οποίος εκμεταλλέυτηκε την ωραία σέντρα του και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι «μερέγκες» κέρδισαν νέο πέναλτι στο 2ο ημίχρονο, σε ανατροπή του Εντέν Αζάρ, ωστόσο ο διαιτητής είδε τη φάση σε video και θεώρησε ότι ο Βέλγος άρχισε να πέφτει πριν από το μαρκάρισμα.

Τα κενά στην άμυνα της Ρεάλ ήταν μεγάλα όσο πέρναγε η ώρα με τον Μπογέ στο 76′ αυτή την φορά να παίρνει τον ρόλο του δημιουργού και να «σερβίρει» το 2-0 στον Μίγια στο 76′. Ωστόσο κάπου εκεί η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έδειξε το μέταλλο της. Ο Μόντριτς μειώσε σε 2-1 από την άσπρη βούλα σε χέρι του σκόρερ Μίγια, με τον Μιλιτάο στις καθυστερήσεις να σώζει τον βαθμό για την Ρεάλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ