Νέα μεταγραφική έκπληξη από Μπαρτσελόνα- Ποιον παίκτη της Άρσεναλ θέλει ο Τσάβι

Νέα μεταγραφική έκπληξη από Μπαρτσελόνα- Ποιον παίκτη της Άρσεναλ θέλει ο Τσάβι

Λίγες μέρες πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου και ο Τσάβι πιέζει τον Λαπόρτα για νέα προσθήκη.

Σε λίγες μέρες πέφτει η αυλαία του μεταγραφικού παραθύρου, με την Μπαρτσελόνα να κυνηγάει προσθήκες στο παρά ένα.

Μετά τους Φεράν Τόρες και Ντάνι Άλβες, οι Μπλαουγκράνα ενεργοποιούν και την «βόμβα» που ακούει στο όνομα, Αντάμα Τραορέ, με τον εκρηκτικό εξτρέμ της Γουλβς να συνεχίζει ως δανεικός στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δε φαίνεται ότι θα σταματήσει εκεί, με τον Τσάβι να πιέζει για ακόμη μια προσθήκη. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, στο μπλοκάκι του τεχνικού της Μπάρτσα βρίσκεται το όνομα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ! Ο έμπειρος επιθετικός δε διανύει και τις καλύτερες μέρες του στο Λονδίνο, με τον Μικέλ Αρτέτα να τον έχει θέσει εκτός πλάνων.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, με τον φορ των «κανονιέρηδων» να αποτελεί το plan B της ομάδας. Τι σημαίνει αυτό; Οι Μπλαουγκράνα έχουν κυκλώσει την περίπτωση του Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος και αποτελεί νούμερο ένα στόχος της ομάδας. Ωστόσο, το ζήτημα «κολλάει» στην… Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσει.

Ετσι, ο 32χρονος φορ της Άρσεναλ είναι η δεύτερη εναλλακτική για τη γραμμή κρούση της Μπάρτσα. Με μια απαραίτητη προϋπόθεση. Να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Τσάβι τελείωσε τον Γάλλο, με τους Μπλαουγκράνα να θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα από την αποχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ