Ομπαμεγιάνγκ: Ρίχνει το κασέ του για να πάει Μπαρτσελόνα

Ομπαμεγιάνγκ: Ρίχνει το κασέ του για να πάει Μπαρτσελόνα

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ομπαμεγιάνγκ απέρριψε τη νέα πρόταση της Αλ Νασρ, καθώς επιθυμεί να πάει στην Μπαρτσελόνα, ρίχοντας τις αποδοχές του.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φαίνεται πως απέρριψε νέα βελτιωμένη πρόταση της Αλ Νασρ, καθώς θέλει να παραμείνει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την προοπτική της Μπαρτσελόνα να είναι αρκετά δελεαστική.

Πλέον είναι δεδομένο πως ο προπονητής της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα, δεν τον υπολογίζει και είναι θέμα χρόνο να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και με όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γκαμπονέζος διεθνής επιθετικός είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του προκειμένου να μετακινηθεί στους «μπλαουγκράνα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ λαμβάνει από την Άρσεναλ 420 χιλιάδες την εβδομάδα, αλλά φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του για να μετακομίσει στην Ισπανία. Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει με την Παρί για την παραχώρηση του Ντεμπελέ, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει απελευθερώσει χώρο στο μπάτζετ της και πλέον μένει να φανεί αν ο Γκαμπονέζος επιθετικός θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ