«Ναυάγησε» του Ομπαμεγιάνγκ στην Μπαρτσελόνα

«Ναυάγησε» του Ομπαμεγιάνγκ στην Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα και Ομπαμεγιάνγκ δεν κατάφεραν να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι και όλα δείχνουν πως το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές οδηγείται προς... ναυάγιο.

Προς… «ναυάγιο» ο δανεισμός του Ομπαμεγιάνγκ στην Μπαρτσελόνα. Ο Γκαμπονέζος βρέθηκε το μεσημέρι στην Βαρκελώνη για τις τελικές συζητήσεις με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» και στην συνέχεια να ανακοινώθει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα δεν βρέθηκε «χρυσή» τομή στο οικομικό κομμάτι και όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς… ναυάγιο.

Ο 32χρονος φορ φέρεται να ταξίδεψε απευθείας στην Ισπανία για οικογενειακές διακοπές μετά το Copa Africa, εξέλιξη, πάντως, που βρήκε εντελώς απροετοίμαστους κι έκπληκτους τους ανθρώπους των Κανονιέρηδων.

Πλέον με τα τωρινά δεδομένα η μόνη περίπτωση να αντιστραφεί το σκηνικό είναι να ανεβάσει η Μπαρτσελόνα το ποσό που προσφέρει στον μισθό του Ομπαμεγιάνγκ. Όλα αυτά την ώρα που οι  «μπλαουγκράνα» έχουν όσο τίποτα ανάγκη την απόκτηση ενός φορ πριν ολοκληρωθεί η διορία των μεταγραφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ