Μπαρτσελόνα: Νοκ άουτ και ο Λενγκλέ

Μπαρτσελόνα: Νοκ άουτ και ο Λενγκλέ

Βουνό τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα, με τον Κλεμάν Λενγκλέ να προστίθεται στο απουσιολόγιο της καταλανικής ομάδας.

Χωρίς τον Κλεμάν Λενγκλέ θα πορευθεί το προσεχές διάστημα η Μπαρτσελόνα, καθώς ο Γάλλος αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό μηρό.

Αν και οι «μπλαουγκράνα» στη σχετική τους ανακοίνωση δεν διευκρινίζουν το διάστημα απουσίας του 26χρονου σέντερ μπακ, θεωρείται βέβαιο ότι θα λείψει για κάποιες εβδομάδες και σίγουρα δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο (6/2) ντέρμπι με την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου».

Σε συνδυασμό με τις απουσίες των επίσης τραυματιών Ερικ Γκαρσία και Σαμουέλ Ουμτιτί, ο Τσάβι μένει χωρίς εναλλακτικές λύσεις πίσω από το δίδυμο Πικέ-Αραούχο, που έτσι κι αλλιώς αποτελούν τις πρώτες του επιλογές για το κέντρο της άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα, η οποία δίνει μάχη για να εξασφαλίσει μία θεση στην τετράδα της La Liga και το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου, έχει μπροστά της έναν εξαιρετικά δύσκολο μήνα.

Μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο, οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν στο ντέρμπι της Καταλονίας την Εσπανιόλ και στη συνέχεια έχουν παιχνίδια με τη Βαλένθια και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ ενδιάμεσα τους περιμένουν και οι δύο αναμετρήσεις του Europa League με τη Νάπολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ