Ντάνι Άλβες: «Η Μπαρτσελόνα να υπερασπιστεί τον Ντεμπελέ»

Ντάνι Άλβες: «Η Μπαρτσελόνα να υπερασπιστεί τον Ντεμπελέ»

Ο Ντάνι Άλβες σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Movistar» ανέφερε πως η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να υπερασπιστεί τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Ντάνι Άλβες σε συνέντευξη που παραχώρησε στο στο ισπανικό «Movistar» ανέφερε πως θέλει να δει ξανά την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος και τόνισε χαρακτηριστικά πως αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

Παράλληλα, ο 38χρονος αναφέρθηκε και στον Ουσμάν Ντεμπελέ, υποστηρίζοντας πως η ομάδα πρέπει να τον υπερασπιστεί και να τον «εκμεταλλευτεί» όσο διάστημα παραμείνει στον σύλλογο, καθώς δεν τα έχουν βρει ακόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσάβι έχει αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας τον Ντάνι Άλβες για τα παιχνίδια με την Νάπολι για το Europa Leauge, καθώς προτίμησε να έχει στην διάθεση του τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας για τους δύο κρίσιμους αγώνες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντάνι Άλβες: 

«Προσπαθούμε να επιστρέψουμε την Μπαρτσελόνα στις κορυφαίες θέσεις, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα υγιές και θετικό περιβάλλον, όπου δεν θα υπάρχουν κακές δονήσεις. Τα αρνητικά πράγματα δεν σε βοηθούν να αναπτυχθείς, δεν σε βοηθούν να κάνεις τα πράγματα σωστά.

Είμαι σίγουρος ότι η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει, που είναι ο στόχος όλων: να επιστρέψει η Μπαρτσελόνα στην κορυφή. Είναι η θέση που αξίζει αυτός ο σύλλογος, αλλά είναι σαφές ότι πρέπει να δημιουργηθεί αρμονία μέσα στα αποδυτήρια και τον σύλλογο».

«Απομένουν ακόμη πέντε μήνες για το τέλος της σεζόν. Όσο είναι ακόμα εδώ, πρέπει να τον υπερασπιστείς, να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι είναι ακόμα εδώ. Πρέπει να είσαι πιο έξυπνος από τον εγωισμό σου».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ