Κασεμίρο: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, αγαπάς τον Μέσι»

Κασεμίρο: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, αγαπάς τον Μέσι»

Αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι ο Κασεμίρο. Τι είπε για την αποχώρηση του Αργεντινού από τη Βαρκελώνη, αλλά και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μέλι έσταξε για τον Λιονέλ Μέσι ο Κασεμίρο.

Ο χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωσε τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, υπογραμμίζοντας πως η απουσία του από το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι αισθητή σε όλους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Panenka, ο 29χρονος παίκτης αναφέρθηκε στην επικείμενη μάχη των Μαδριλένων με τους Παριζιάνους για το Champions League, ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία του να μοιάσει στον… Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ήθελα να είμαι ο Ρονάλντο ή ο Ρομάριο. Μου είπαν μάλιστα ότι έπαιζα σαν αυτόν, για πλάκα. Όλοι ήθελαν να γίνουν σαν αυτούς. Ή σαν τον Μπεμπέτο. Ήταν πολύ εύκολο για μένα να αλλάξω θέση, γιατί τις απολάμβανα όλες. Δεν θύμωνα αν με έβαζαν πλάγια ή στο τέρμα. Δεν με ένοιαζε. Δεν ήταν δύσκολο να σταματήσεις να είσαι επιθετικός και να προσαρμοστείς στη μεσαία γραμμή.

Γι’ αυτό μια από τις αρετές μου είναι η προσαρμογή στο παιχνίδι. Όχι μόνο ως προς τη θέση. Αν είναι ωραίο το παιχνίδι, ξέρω πώς να το παίξω. Αν είναι κακό, ξέρω επίσης πώς να το παίξω. Αν πρέπει να παλέψουμε, είμαι εκεί. Αυτή η προσαρμογή είναι η αντανάκλαση της επιθυμίας μου να παίξω οπουδήποτε από τότε που ήμουν παιδί».

Για τον Μέσι: «Η απουσία του είναι αισθητή, όλα όσα εκπροσώπησε για την Μπαρτσελόνα είναι αισθητά. Είναι ένας παίκτης που ερωτεύονται όλοι όσοι τον βλέπουν. Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, αγαπάς τον Μέσι. Είναι μεταξύ των τριών κορυφαίων της ιστορίας. Μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, αυτή τη στιγμή της μετάβασης, μπορείτε να δείτε τη σημασία που είχε για την ομάδα.

Γι’ αυτό είναι σύμβολο του συλλόγου. Θα έρθει ξανά στο Μπερναμπέου, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Γιατί είναι αδύνατο να σταματήσω τον Μέσι μόνος μου. Οι συμπαίκτες μου θα πρέπει να με βοηθήσουν. Κόντρα στην Παρί θα δούμε ένα σπουδαίο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ