Ο Τσάβι θέλει «διακαώς» τον Χάαλαντ

Ο Τσάβι θέλει «διακαώς» τον Χάαλαντ

Ο Τσάβι είδε την διοίκηση να ενισχύει την ομάδα την τελευταία μέρα των μεταγραφών, όμως το πρώτο όνομα που θέλει είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Μπαρτσελόνα ενισχύθηκε αρκετά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών με Ομπαμεγιάνγκ και Αντάμα Τραορέ, όπως και με τον Φεράν Τόρες πιο πριν, όμως ο μεγαλύτερος πόθος του Τσάβι παραμένει ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Ισπανός θεωρεί πως ο επιθετικός της Ντόρτμουντ είναι ο ιδανικός παίκτης, για να στηριχθεί πάνω του η επίθεση των «Μπλαουγκράνα». Καλές τοποθετήσεις, τελειώματα, τεχνική και ικανότητα να βλέπει γήπεδο, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο «πακέτο».

Τα οικονομικά δεδομένα των Καταλανών είναι στενά, όμως αναμένεται να καταθέσουν την τελική τους πρόταση στους Βεστφαλούς τις επόμενες ημέρες. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» στην όλη υπόθεση δε φαίνεται να είναι ο σύλλογός του, αλλά ο πατέρας του κι ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

Για να καλυφθεί η διαφορά του ποσού που ζητούν, θα μπουν αρκετά μπόνους στη συμφωνία. Γνωρίζουν ότι πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να προλάβουν τους υπόλοιπους «μνηστήρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ