Τσάβι για Ντεμπελέ: «Παρακαλώ τους οπαδούς μας να μην τον αποδοκιμάζουν»

Τσάβι για Ντεμπελέ: «Παρακαλώ τους οπαδούς μας να μην τον αποδοκιμάζουν»

Ασπίδας προστασίας μπροστά από τον Ντεμπελέ ύψωσε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Οι σχέσεις των οπαδών της Μπαρτσελόνα με τον Ούσμαν Ντεμπελέ βρίσκονται σε κάκιστο επίπεδο, με αποκορύφωμα τις σημερινές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Γάλλου, στο περιθώριο του ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την άρνησή του να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου και από την επιλογή του να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να λήξει η συνεργασία του με το σύλλογο και να είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του, με τον Τσάβι να σπεύδει πάντως να υπερασπιστεί τον παίκτη του.

«Θα ήθελα να ζητήσω από τους οπαδούς να σταματήσουν τα σφυρίγματα αποδοκιμασίας προς τον Ντεμπελέ. Είναι ένας παίκτης της ομάδας. Το έκαναν σήμερα, τώρα τους παρακαλώ να σταματήσουν.

Πρέπει να στηρίζουμε την ομάδα μας και τους παίκτες μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάβι, ο οποίος ερωτηθείς για την απόδοση των δύο χειμερινών αποκτημάτων των Καταλανών, Τραορέ και Ομπαμεγιάνγκ (ο πρώτος ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε από τον δεύτερο στο 61ο λεπτό), ανέφερε:

«Ο Αντάμα είχε σπουδαίο ντεμπούτο για μας. Το ίδιο και ο Όμπα, έκαναν αμφότεροι σπουδαία δουλειά. Η ικανότητα του Ανταμά να κάνει ντρίμπλες στους αντιπάλους, η δύναμή του, τον καθιστούν πολύ καλή μεταγραφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ