Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι δίνει ακόμη μία ευκαιρία στον Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι δίνει ακόμη μία ευκαιρία στον Ντεμπελέ

O Ουσμάν Ντεμπελέ αναμένεται να πάρει και άλλη ευκαιρία από τον Τσάβι ο οποίος είναι πιθανό να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε πολύ να απαλλαγεί από την παρουσία του Ουσμάν Ντεμπελέ στις τελευταίες μέρες (ή και ώρες) της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Γάλλος άσος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και στις συζητήσεις με τη διοίκηση των Καταλανών για νέο συμβόλαιο δεν βρέθηκε λύση. Έτσι οι «μπλαουγκράνα» τον έβγαλαν στο… σφυρί ώστε να μην τον χάσουν χωρίς αντίτιμο τον Ιούνιο, ωστόσο παρά τις προσφορές που υπήρχαν κυρίως από αγγλικές ομάδες, ο 24χρονος άσος δεν έδειξε να… ψήνεται.

Οι φήμες μάλιστα για συμφωνία του με την Παρί Σεν Ζερμέν δίνουν και παίρνουν και σε αυτό το κλίμα, ο Ντεμπελέ αποδοκιμάστηκε έντονα (κάτι που δεν άρεσε και στον Τσάβι) στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου». Παρ’ όλα αυτα, και σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sport», ο Τσάβι τον υπολογίζει κανονικά και αναμένεται να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία. Η Μπάρτσα φιλοξενείται από την Εσπανιόλ την Κυριακή (13/2, 22:00) στο «Cornellà-El Prat» και ο προπονητής της Μπάρτσα σκέφτεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ντεμπελέ δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία τέσσερα ματς της ομάδας αν και με την Ατλέτικο πιθανότατα θα περνούσε ως αλλαγή αν δεν υπήρχε η αποβολή του Ντάνι Άλβες. Θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει βασικός ο Γάλλος κόντρα στην Εσπανιόλ αφού ο Τσάβι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την τριάδα των Τραορέ, Τόρες και Γκάβι στο ντέρμπι με τους «ροχιμπλάνκος» ενώ υπάρχει και ο Ομπαμεγιάνγκ που «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας.

Φέτος ο Ντεμπελέ που ταλαιπωρήθηκε και πάλι από τραυματισμούς, έχει καταγράψει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 1 γκολ και 2 ασίστ. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στο ντέρμπι του Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ στις 12 Ιανουαρίου όταν και αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά αφού το ματς είχε κριθεί στην παράταση. Εναν μήνα μετά ετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του, με τον ανταγωνισμό στη θέση του ωστόσο, να είναι πλέον τεράστιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ