Μπαρτσελόνα: Το κρίσιμο καλοκαίρι του Ντεπάι

Μπαρτσελόνα: Το κρίσιμο καλοκαίρι του Ντεπάι

Η αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν έκανε δύσκολα τα πράγματα για τον Μέμφις Ντεπάι που βλέπει τη θέση του στην ομάδα να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη μετά και τις προσθήκες του Ιανουαρίου.

Το σοκ της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι επισκίασε τα πάντα το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα η οποία θα ήταν αδύνατο να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό του Αργεντινού σούπερ σταρ. Με αυτό το δεδομένο και με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα που οδήγησαν και τον ηγέτη της ομάδας σε αποχώρηση μετά από μία ολόκληρη ζωή στα μπλαουγκράνα, η διοίκηση προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε για να ενισχύσει το ρόστερ.

Ενα από τα πιο δυνατά ονόματα που έφτασαν το περασμένο καλοκαίρι στο «Καμπ Νου» ήταν αυτό του Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός προερχόταν από μία εξαιρετική σεζόν με τη Λιόν και η απόκτησή του αποτελούσε διακαή πόθο του Ρόναλντ Κούμαν. Η καριέρα του 28χρονου άσου στην Μπάρτσα ξεκίνησε αρκετά καλά, σε σημείο που πολλοί πίστευαν ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε νέο ηγέτη της ομάδας.

Λίγο η κακή πορεία όμως της Μπαρτσελόνα, λίγο η αποχώρηση του Κούμαν και η έλευση του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία, σε συνδυασμό με την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή τον Ιανουάριο, έκαναν τα πράγματα πολύ δύσκολα για τον Ντεπάι ο οποίος βέβαια είχε και ατυχίες με τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα. Όχι μόνο η θέση του στην ενδεκάδα, αλλά και η παρουσία του στις αποστολές δεν είναι πλέον βέβαιη, κάτι που προβληματίζει έντονα όπως είναι λογικό τον ίδιο.

Μάλιστα, τον Ιανουάριο δεν ήταν λίγες οι ομάδες (κυρίως από την Ιταλία) που έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Εκείνος ωστόσο δεν ήθελε να συζητήσει καν το ενδεχόμενο αποχώρησής του, μόλις έξι μήνες από την πραγματοποίηση του ονείρου του. Ο Ντεπάι είπε όχι σε πολλές προτάσεις το περασμένο καλοκαίρι για να πάει στην Μπαρτσελόνα ενώ έριξε και αρκετό… νερό στο κρασί του όσον αφορά στις οικονομικές του απαιτήσεις.

Όπως αναφέρει η «Sport», ο διεθνής Ολλανδός είναι αποφασισμένος να το παλέψει και να κάνει τον Τσάβι να τον επιστευτεί, με ορίζοντα το προσεχές καλοκαίρι όταν και θα εξετάσει ξανά τα δεδομένα. Ο Ντεπάι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Μπαρτσελόνα και μέχρι στιγμής έχει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 8 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ