Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 4-3: «Τρελό» ματς με… ανάσα τετράδας για τους ροχιμπλάνκος

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 4-3: «Τρελό» ματς με… ανάσα τετράδας για τους ροχιμπλάνκος

Επτά γκολ, τρία πέναλτι, μία αποβολή και ανατροπή στην ανατροπή για την Ατλέτικο που νίκησε με 4-3 τη Χετάφε στη ματσάρα της χρονιάς στη La Liga κι έμεινε σε τροχιά τετράδας.

Όποιος παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Χετάφε σίγουρα θα κάνει πολύ καιρό να την ξεχάσει. Σε ένα επικό παιχνίδι στο «Μετροπολιτάνο» η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε πήρε τη νίκη με 4-3 χάρη σε γκολ του Ερμόσο στο 89′ και βρέθηκε ξανά στην τετράδα, με +1 από την Μπαρτσελόνα που έχει ένα ματς λιγότερο.

Πριν φτάσουμε όμως στο happy end για τους ροχιμπλάνκος, είχαν προηγηθεί στο ματς τρία πέναλτι, μία αποβολή και ανατροπή από το 2-0 σε 2-3, μέχρι να έρθει η οριστική αλλαγή δεδομένων στο φινάλε υπέρ των πρωταθλητών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Σουάρες να κερδίζει πέναλτι στο 8ο λεπτό, αλλά ο Σόρια απέκρουσε την εκτέλεση του Ουρουγουανού φορ. Το γκολ ήρθε τελικά για την Ατλέτικο στο 21′ όταν μετά από λάθος της άμυνας,  η μπάλα στρώθηκε στον Κορέα κι εκείνος έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ. Επτά λεπτά μετά ήρθε και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Γιορέντε σέντραρε από δεξιά, ο Λεμάρ δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, αλλά το έκανε ο Κούνια για το 2-0, με την Ατλέτικο να φαίνεται πως «καθαρίζει» το ματς».

Η Χετάφε όμως δεν είχε μιλήσει ακόμη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά σε 2-1 με προβολή του Μαγιοράλ στο 30′ και στο 37 έκαναν και το 2-2 με πέναλτι του Ουνάλ. Στο 44′ ήρθε και η ολική ανατροπή, με νέο εύστοχο πέναλτι του Ουνάλ ο οποίος έκανε το 2-3, σε παράβαση που υπέπεσε ο Λεμάρ. Πριν τελειώσει το ημίχρονο, η Ατλέτικο κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων συγκεκριμένα, ο Λεμάρ έκανε τη σέντρα και ο Κορέα με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι σκόραρε για το 3-3.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Ατλέτικο αφού ο Φελίπε αποβλήθηκε στο 58′ για καρατιά στον Αραμπάρι και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους γηπεδούχους. Η Χετάφε είχε κάποιες καλές στιγμές για να πετύχει τέταρτο γκολ, δεν τα κατάφερε όμως και το πλήρωσε στο 89′.

Ο Ντε Πολ εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Φέλιξ πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο Ερμόσο με ωραίο γυριστό έκανε το 4-3 που έδωσε μία μεγάλη νίκη στην Ατλέτικο.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Φελίπε, Γιορέντε, Κόκε, Κοντογκμπιά (74’ Ντε Πολ), Κορέα (75’ Βρσάλικο), Λεμάρ (90+2′ Ερέρα), Κούνια (74’ Φέλιξ), Σουάρες (60’ Ερμόσο)

Χετάφε: Σορία, Ντζενέ, Κουένκα, Μίτροβιτς (76’ Μάτα), Σουάρεθ, Γιάνκτο (81’ Βιγιάρ), Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Όσκαρ Ροντρίγκες (81’ Τζόναθαν Σίλβα), Μαγιοράλ, Ουνάλ (55’ Γιοκουσλού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ