Λίβερπουλ : «Έδινε 70 εκατομμύρια ευρώ και τον Κουτίνιο για να πάρει Μπέιλ»

Λίβερπουλ : «Έδινε 70 εκατομμύρια ευρώ και τον Κουτίνιο για να πάρει Μπέιλ»

Μία ανάσα από το να κάνει δικό της τον Γκάρεθ Μπέιλ είχε φτάσει το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ, προσφέροντας στη Ρεάλ Μαδρίτης 70 εκατομμύρια ευρώ και τον Φελίπε Κουτίνιο, όπως αναφέρει το γαλλικό βιβλίο «Παρί Σεν Ζερμέν: αποκαλύψεις μιας επανάστασης».

Το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να κάνει δικό της τον Γκάρεθ Μπέιλ, δίνοντας 70 εκατομμύρια ευρώ ως αντάλλαγμα, αλλά και τον Φελίπε Κουτίνιο.

Όλα αυτά σύμφωνα με το βιβλίο «Παρί Σεν Ζερμέν: αποκαλύψεις μιας επανάστασης» που βγήκε σε κυκλοφορία πριν από μερικές μέρες με κυρίαρχο θέμα τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στη γαλλική ομάδα.

Οι δύο ομάδες φαίνεται πως λίγο- πολύ τα είχαν βρει μιας και η Βασίλισσα ήθελε να αποδεσμεύσει τον Ουαλό επιθετικό, ο οποίος λόγω των πολλών τραυματισμών του δεν έπαιζε αρκετά, ενώ το συμβόλαιό του ήταν αρκετά «βαρύ».

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος χαφ -που μερικούς μήνες αργότερα πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελονα- ήταν αρνητικός σε κάτι τέτοιο, αφού ήθελε να φύγει από τη Λίβερπουλ για χάρη των Μπλαουγκράνα και μόνο και κάπου εκεί «ναυάγησε» το deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ