La Liga: Αύξηση της χωρητικότητας στο 100% στα γήπεδα

La Liga: Αύξηση της χωρητικότητας στο 100% στα γήπεδα

Επιστρέφει η κανονικότητα στα γήπεδα της Ισπανίας, καθώς από τις 4 Μαρτίου η χωρητικότητα αυξάνεται στο 100% από το 75% που ήταν μέχρι τώρα.

Η πληρότητα στα γήπεδα της Ισπανίας πλέον θα φτάνει στο 100% από τις 4 Μαρτίου, καθώς πλέον άλλαξε το υγειονομικό πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας για τον κορωνοϊό.

Η ισπανική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει κάθε είδους περιορισμό όσον αφορά τη χωρητικότητα εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων, ωστόσο η χρήση μάσκας θα παραμείνει υποχρεωτική κατά την παραμονή των φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων.

Μάλιστα στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου η κυβέρνηση της Ισπανίας είχε μειώσει τη χωρητικότητα των γηπέδων στο 75% της χωρητικότητάς τους και στο 50% για τα κλειστούς χώρους, ενόψει της έκρηξης της μετάλλαξης «Όμικρον» και του αριθμού των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Αναλυτικά ανέφερε η υπουργός Υγείας της Ισπανίας: 

«Από τις 4 Μαρτίου, οι αθλητικές εκδηλώσεις, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, θα δουν τις δυνατότητες υποδοχής τους να αυξάνονται στο 100%, δεδομένης της ικανοποιητικής εξέλιξης όλων των επιδημιολογικών δεικτών».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ